Jumat, 01 Maret 2013

PARIKAN HUDA

oleh : Dwi Handoko


PARIKAN

Nggolek obat nang wonokitri
liwat ciliwung akeh polantase
onok maksiat ojok dicedeki
nek wis kecemplung angel mentase....
Ketemu simbah mangan koro
korone diwadahi kloso
akeh musibah nang isine ndunyo
mergo menungsone kakean duso
Ndas ngelu kebenthuk penduso
tuku obat nang apotek sehat
nek wis rumongso kakean duso
ayo podho tobat lan ojok lali sholat
Tuku sego golek utangan
nang suroboyo dadi sopir
Yuk poro konco mlebu huda sarungan
melu kang Aryo juragan sarung ngepir...
Lak ngono to dulur....??!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar